0item(s)

Nimate izdelkov v košarici.

Product was successfully added to your shopping cart.

Temperaturni in procesni PID in ON/OFF regulatorji ter indikatorji za nadzor temperature in drugih veličin (pritisk, nivo...)

Regulatorji

Set Descending Direction

   

Izdelkov 5

 1. Regulator temperature n1030
  Novo

  Regulator temperature N1030

  Regulator temperature N1030 odlikuje visoko zmogljiv PID algoritem v kompaktem ohišju s samo 35mm globine. Hitro odstranjiva priključnica poskrbi za enostavnost priklopa in montaže. Na voljo ima dva izhoda za kontrolo ali alarm.

  Brez DDV: 39,00 € ( Z DDV: 47,58 € )
 2. PID regulator N1040
  Novo

  Regulator temperature N1040

  Regulator temperature N1040, ki bazira na zmogljivem mikroprocesorju, je bil ustvarjen kot cenovno dostopen in hkrati precizen inštument.  Hitro odstranjiva priključnica poskrbi za enostavnost priklopa in montaže. Na voljo ima 4 izhode za kontrolo in alarm. Za priklop Pt100 in termopare tip J, K, T. Enostavno ga je mogoče nastavljati preko tipk in menija ali USB kabla in aplikacije QuickTune.

  Brez DDV: 47,00 € ( Z DDV: 57,34 € )
 3. univezalni indikatorji Novus
  Novo

  Univerzalni prikazovalnik - indikator N1540

  N1540 univerzalni procesni indikator / prikazovalnik deluje z visokim številom vzorčenj, kar zagotavlja visoko zmogljivost indikacije in odzivnosti pri hitro spreminjajočih procesih. Z večjim prikazom (17 milimeterske številke) zagotavlja razločno branje tudi z večje razdalje. Elektronska robustnost in samogasni material ohišja prikazovalnika je v skladu z glavnimi svetovnimi smernicami za industrijske naprave. Enostavno ga je mogoče nastavljati preko tipk in menija ali USB kabla in aplikacije QuickTune.

  Brez DDV: 79,17 € ( Z DDV: 96,59 € )
 4. univerzalni prikazovalnik indikator temperature, tlaka
  Novo

  Univerzalni prikazovalnik - indikator N1040i

  N1040 univerzalni procesni indikator / prikazovalnik deluje z visokim številom vzorčenj, kar zagotavlja visoko zmogljivost indikacije in odzivnosti pri hitro spreminjajočih procesih. Je conovno ugodna različica za prikaz različnih izhodnih veličin od najpogostejših termoparov, Pt100 in 4-20mA ter mV. Elektronska robustnost in samogasni material ohišja prikazovalnika je v skladu z glavnimi svetovnimi smernicami za industrijske naprave. Enostavno ga je mogoče nastavljati preko tipk in menija ali USB kabla in aplikacije QuickTune.

  Brez DDV: 63,00 € ( Z DDV: 76,86 € )
 5. prikazovalnik LoopView
  Novo

  LoopView- zančno napajan prikazovalnik

  LoopView je 2-žični zančno napajan indikator, ki se napaja iz zanke same brez dodatnega zunanjega napajanja, kar dovoljuje montažo na ž predhodno inštalirano senzor z enakim tipom konektorja. Odlikuje ga izredno dobra natančnost pri prikazu različnih meritev kot so tlak, temperatura, diferencialni tlak, pretok, pH, pospešek in druge. Ima standardni tip konektorja EN 175301-803 (prej DIN 43650 form A) moški in ženski. Ima 4-mestni display z dvema tipkama za nastavitev območja, decimalnih mest, filtra, kalibracije.... Lahko se napravo zaščiti pred neželenimi spremembami z geslom. Konfiguracija je shranjena v spominu tudi v primeru prekinitve zanke.

  Brez DDV: 66,00 € ( Z DDV: 80,52 € )
Set Descending Direction

   

Izdelkov 5