0item(s)

Nimate izdelkov v košarici.

Product was successfully added to your shopping cart.

Temperaturni in procesni PID in ON/OFF regulatorji ter indikatorji za nadzor temperature in drugih veličin (pritisk, nivo...)

Regulatorji

Set Descending Direction

   

Izdelkov 9

 1. Regulator temperature N1030

  Regulator temperature N1030 odlikuje visoko zmogljiv PID algoritem v kompaktem ohišju s samo 35mm globine. Hitro odstranjiva priključnica poskrbi za enostavnost priklopa in montaže. Na voljo ima dva izhoda za kontrolo ali alarm.

  Brez DDV: 47,00 € ( Z DDV: 57,34 € )
 2. Regulator temperature N1040

  Regulator temperature N1040, ki bazira na zmogljivem mikroprocesorju, je bil ustvarjen kot cenovno dostopen in hkrati precizen inštument.  Hitro odstranjiva priključnica poskrbi za enostavnost priklopa in montaže. Na voljo ima 4 izhode za kontrolo in alarm. Za priklop Pt100 in termopare tip J, K, T. Enostavno ga je mogoče nastavljati preko tipk in menija ali USB kabla in aplikacije QuickTune.

  Brez DDV: 50,00 € ( Z DDV: 61,00 € )
 3. Univerzalni prikazovalnik - indikator N1540

  N1540 univerzalni procesni indikator / prikazovalnik deluje z visokim številom vzorčenj, kar zagotavlja visoko zmogljivost indikacije in odzivnosti pri hitro spreminjajočih procesih. Z večjim prikazom (17 milimeterske številke) zagotavlja razločno branje tudi z večje razdalje. Elektronska robustnost in samogasni material ohišja prikazovalnika je v skladu z glavnimi svetovnimi smernicami za industrijske naprave. Enostavno ga je mogoče nastavljati preko tipk in menija ali USB kabla in aplikacije QuickTune.

  Brez DDV: 0,00 € ( Z DDV: 0,00 € )
 4. Univerzalni prikazovalnik - indikator N1040i

  N1040 univerzalni procesni indikator / prikazovalnik deluje z visokim številom vzorčenj, kar zagotavlja visoko zmogljivost indikacije in odzivnosti pri hitro spreminjajočih procesih. Je conovno ugodna različica za prikaz različnih izhodnih veličin od najpogostejših termoparov, Pt100 in 4-20mA ter mV. Elektronska robustnost in samogasni material ohišja prikazovalnika je v skladu z glavnimi svetovnimi smernicami za industrijske naprave. Enostavno ga je mogoče nastavljati preko tipk in menija ali USB kabla in aplikacije QuickTune.

  Brez DDV: 0,00 € ( Z DDV: 0,00 € )
 5. LoopView- zančno napajan prikazovalnik

  LoopView je 2-žični zančno napajan indikator, ki se napaja iz zanke same brez dodatnega zunanjega napajanja, kar dovoljuje montažo na ž predhodno inštalirano senzor z enakim tipom konektorja. Odlikuje ga izredno dobra natančnost pri prikazu različnih meritev kot so tlak, temperatura, diferencialni tlak, pretok, pH, pospešek in druge. Ima standardni tip konektorja EN 175301-803 (prej DIN 43650 form A) moški in ženski. Ima 4-mestni display z dvema tipkama za nastavitev območja, decimalnih mest, filtra, kalibracije.... Lahko se napravo zaščiti pred neželenimi spremembami z geslom. Konfiguracija je shranjena v spominu tudi v primeru prekinitve zanke.

  Brez DDV: 66,00 € ( Z DDV: 80,52 € )
 6. Regulator temperature N1020

  Temperaturni regulator Novus N1020 združuje napredne in zmogljive funkcije za najbolj zapletene in kritične aplikacije. Temelji na vrhunskem mikroprocesorju in je zasnovan s sofisticiranim samoprilagodljivim PID algoritmom, ki nenehno prilagaja parametre za najboljšo kontrolo nadzora.

  Programabilni vhod in nastavljiv dvojni izhod skupaj z napajalnikom celotnega obsega zagotavljata največjo prilagodljivost pri uporabi.

  Ta PID krmilnik velikosti 1/32 DIN ima izjemno majhno sprednjo dimenzije le 48x24 mm in je prava izbira za nadzor opreme, kjer je prostor na plošči zmanjšan.

  Brez DDV: 0,00 € ( Z DDV: 0,00 € )
 7. LCD regulator temperature N1050

  N1050 je najnovejši v seriji Novus temperaturnih regulatorjev. Krasi ga razločen LCD zaslon v modernem dizajnu. Združuje dokazano robustnost Novus PID algoritma z velikim in svetlim ter lahko berljivim večbarvnim 11-segmentnim zaslonom z jasno signalizacijo stanja. 

  Poleg zmožnosti samodejnega nastavljanja PIDa ima N1050 tudi izhod PWM preko impulza ali releja. Izberete lahko do tri opcijske izhodne releje, vsebuje pa tudi 5 profilnih programov za ''ramp & soak'', mehki zagon (soft start) in funkcijo časovnika, ki dopolnjuje napredne funkcije krmilnika temperature. Zaščiteni z geslom so nastavljivi vsi parametri bodisi v zaslonskem meniju, preko USB ali RS485 Modbus vmesnika.

  Ta regulator temperature je enostaven za namestitev in vzdrževanje zaradi snemljivega priključka. Ponuja najnižjo porabo energije na trgu, narejen pa je iz samogasnih materialov. Format vgradnje je DIN 1/16 oziroma 48x48mm z nizkoprofilno sprednjo ploščo. Primeren tudi za delo v težjih okoljih in v skladu s standardnimi EMC predpisi. 

  Brez DDV: 0,00 € ( Z DDV: 0,00 € )
 8. Procesni krmilnik N1200

  Procesni krmilnik N1200 je bil zasnovan za visoko zmogljive nadzore v najzahtevnejših aplikacijah. Njegov napredni in konsolidiran Auto-Adaptivni PID algoritem zagotavlja hiter in zelo natančen odziv v dinamičnih procesih s kompleksnimi profili.

  Krmilnik N1200 ima najhitrejšo stopnjo vzorčenaja med konkurenti, kar zagotavlja, da se PID krmilnik aktivira z visoko odzivnostjo in zagotavlja pravilno dinamiko procesa. Elektronska robustnost in ohišje iz samogasnega materiala sta v skladu s standardi za industrijske naprave.

  Napredno konfiguracijo vseh parametrov procesnega krmilnika je mogoče hitro in enostavno spreminjati preko USB-ja z uporabo brezplačne konfiguracijske aplikacije QuickTune.

  Poleg standardnih nastavitev parametrov N1200 omogoča tudi prilagojene profile ''ramp & soak'' s programiranjem do 20 uporabniško konfigurabilnih programov ali do 180 segmentov.

  Brez DDV: 0,00 € ( Z DDV: 0,00 € )
 9. Digitalni termometer / regulator

  Digitalni termometer in regulator v ohišju s pripadajočim temperatunim tipalom

  Brez DDV: 55,00 € ( Z DDV: 67,10 € )
Set Descending Direction

   

Izdelkov 9