0item(s)

Nimate izdelkov v košarici.

Product was successfully added to your shopping cart.

N1050

Set Descending Direction

   

Izdelkov 1

  1. LCD regulator temperature N1050

    N1050 je najnovejši v seriji Novus temperaturnih regulatorjev. Krasi ga razločen LCD zaslon v modernem dizajnu. Združuje dokazano robustnost Novus PID algoritma z velikim in svetlim ter lahko berljivim večbarvnim 11-segmentnim zaslonom z jasno signalizacijo stanja. 

    Poleg zmožnosti samodejnega nastavljanja PIDa ima N1050 tudi izhod PWM preko impulza ali releja. Izberete lahko do tri opcijske izhodne releje, vsebuje pa tudi 5 profilnih programov za ''ramp & soak'', mehki zagon (soft start) in funkcijo časovnika, ki dopolnjuje napredne funkcije krmilnika temperature. Zaščiteni z geslom so nastavljivi vsi parametri bodisi v zaslonskem meniju, preko USB ali RS485 Modbus vmesnika.

    Ta regulator temperature je enostaven za namestitev in vzdrževanje zaradi snemljivega priključka. Ponuja najnižjo porabo energije na trgu, narejen pa je iz samogasnih materialov. Format vgradnje je DIN 1/16 oziroma 48x48mm z nizkoprofilno sprednjo ploščo. Primeren tudi za delo v težjih okoljih in v skladu s standardnimi EMC predpisi. 

    Brez DDV: 0,00 € ( Z DDV: 0,00 € )
Set Descending Direction

   

Izdelkov 1