0item(s)

Nimate izdelkov v košarici.

Product was successfully added to your shopping cart.

Indikatorji

Set Descending Direction

   

Izdelkov 3

 1. Univerzalni prikazovalnik - indikator N1540

  N1540 univerzalni procesni indikator / prikazovalnik deluje z visokim številom vzorčenj, kar zagotavlja visoko zmogljivost indikacije in odzivnosti pri hitro spreminjajočih procesih. Z večjim prikazom (17 milimeterske številke) zagotavlja razločno branje tudi z večje razdalje. Elektronska robustnost in samogasni material ohišja prikazovalnika je v skladu z glavnimi svetovnimi smernicami za industrijske naprave. Enostavno ga je mogoče nastavljati preko tipk in menija ali USB kabla in aplikacije QuickTune.

  Brez DDV: 0,00 € ( Z DDV: 0,00 € )
 2. Univerzalni prikazovalnik - indikator N1040i

  N1040 univerzalni procesni indikator / prikazovalnik deluje z visokim številom vzorčenj, kar zagotavlja visoko zmogljivost indikacije in odzivnosti pri hitro spreminjajočih procesih. Je conovno ugodna različica za prikaz različnih izhodnih veličin od najpogostejših termoparov, Pt100 in 4-20mA ter mV. Elektronska robustnost in samogasni material ohišja prikazovalnika je v skladu z glavnimi svetovnimi smernicami za industrijske naprave. Enostavno ga je mogoče nastavljati preko tipk in menija ali USB kabla in aplikacije QuickTune.

  Brez DDV: 0,00 € ( Z DDV: 0,00 € )
 3. LoopView- zančno napajan prikazovalnik

  LoopView je 2-žični zančno napajan indikator, ki se napaja iz zanke same brez dodatnega zunanjega napajanja, kar dovoljuje montažo na ž predhodno inštalirano senzor z enakim tipom konektorja. Odlikuje ga izredno dobra natančnost pri prikazu različnih meritev kot so tlak, temperatura, diferencialni tlak, pretok, pH, pospešek in druge. Ima standardni tip konektorja EN 175301-803 (prej DIN 43650 form A) moški in ženski. Ima 4-mestni display z dvema tipkama za nastavitev območja, decimalnih mest, filtra, kalibracije.... Lahko se napravo zaščiti pred neželenimi spremembami z geslom. Konfiguracija je shranjena v spominu tudi v primeru prekinitve zanke.

  Brez DDV: 66,00 € ( Z DDV: 80,52 € )
Set Descending Direction

   

Izdelkov 3