0item(s)

Nimate izdelkov v košarici.

Product was successfully added to your shopping cart.

O nas

Podjetje INOL d.o.o. je nastalo leta 2000 po ločitvi programa industrijske opreme od firme Metalflex Tolmin. Podjetje je v privatni lasti. Delujemo na principu kooperacije, tako, da v matičnem podjetju poteka zgolj montaža in umirjanje ter izdelava nekaterih strateških polizdelkov. Smo izvozno naravnano podjetje katerega delež izvoza znaša cca 70% letne realizacije.

Glede na proizvodnji program in dejstvo, da so vsi naši izdelki narejeni iz kvalitetnih nerjavečih materialov smo tržno usmerjeni v procesno, farmacevtsko, prehrambeno, petrokemijsko industrijo ter proizvodnjo transformatorjev.


Dejavnost

Osnovna dejavnost podjetja INOL d.o.o.je proizvodnja opreme za merjenje in regulacijo temperature in pritiska.


Prednosti

Smo podjetje z dolgoletno tradicijo in kot taki z blagovno znamko Metalflex in kasneje INOL prepoznavni na domačem trgu, na področju nekdanje Jugoslavije ter v evropskem in tudi svetovnem merilu. Kot proizvodno podjetje smo zelo fleksibilni s kratkimi dobavnimi roki, ter možnostjo številnih aplikaciji.

Po želji kupca izdajamo za naša merila merilne protokole ter certifikate o materialu, saj imamo vpeljan sistem sledljivosti merilnih etalonov z nacionalnimi in mednarodnimi etaloni.


Kakavost

Vsi izdelki imajo tipski certifikat, ter garancijo 12 mesecev.

Servis: Vse naše izdelke tudi servisiramo.