0item(s)

Nimate izdelkov v košarici.

Product was successfully added to your shopping cart.

Procesni krmilniki

Procesni krmilniki (angleško process controllers) so naprave za merjenje in regulacijo neprekinjenih procesov pri katerih krmilnik sam nadzoruje vzdržuje vrednost spremenljivk kot so temperatura, ki je najpogosteje zastopana veličina, tlak, nivo ali pretok znotraj predhodno nastavljenega območja. Podatke o trenutnem stanju pridobi od različnih senzorjev kot so: temperaturna tipala, tlačni pretvorniki, nivo metri, merilniki pretoka. S temi podatki prepozna odstopanje od nastavljene vrednosti in samodejno prilagaja izhod dokler parametri ne pridejo nazaj v nastavljeno območje.

Procesni

Set Descending Direction

   

Izdelkov 1

 1. Procesni krmilnik N1200

  Procesni krmilnik N1200 je bil zasnovan za visoko zmogljive nadzore v najzahtevnejših aplikacijah. Njegov napredni in konsolidiran Auto-Adaptivni PID algoritem zagotavlja hiter in zelo natančen odziv v dinamičnih procesih s kompleksnimi profili.

  Krmilnik N1200 ima najhitrejšo stopnjo vzorčenaja med konkurenti, kar zagotavlja, da se PID krmilnik aktivira z visoko odzivnostjo in zagotavlja pravilno dinamiko procesa. Elektronska robustnost in ohišje iz samogasnega materiala sta v skladu s standardi za industrijske naprave.

  Napredno konfiguracijo vseh parametrov procesnega krmilnika je mogoče hitro in enostavno spreminjati preko USB-ja z uporabo brezplačne konfiguracijske aplikacije QuickTune.

  Poleg standardnih nastavitev parametrov N1200 omogoča tudi prilagojene profile ''ramp & soak'' s programiranjem do 20 uporabniško konfigurabilnih programov ali do 180 segmentov.

  Brez DDV: 0,00 € ( Z DDV: 0,00 € )
Set Descending Direction

   

Izdelkov 1